Am avut un proces care s-a finalizat in oct. 2021
data comunicarii deciziei finale a fost 28 oct. 2021 in care stipuleaza clar ca "Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria"
Pe portal am observat ca este introdus un apel, in aprilie 2023 si a fost inregistrat ca si cale de atac la acest proces, care are prima sedinta in octombrie 2024.
Normal nu ar mai trebui sa fi in sedinta apelul.
Sau ma insel? Exista vre-=un loophole de care nu stiu?
Buna ziua, trebuie studiate comunicarile, datele depunerii apelului din dosar, nu de pe portal. Chiar daca este tardiv apelul, acesta primeste termen si se va constata la termen sanctiunea daca va fi invocata.
Este ciudat de ce apare pe portal dupa 2 ani. Nu cred ca cineva nu a introdus apelul la timp (ma refer la cei care lucreaza la tribunal) ci ca s-a "modificat favorabil" pentru cei ce au depus apelul.
Adica un act de coruptie.
Timpul este mult prea mare pentru introducerea acestui apel atat de tardiv in portal.
Exista circumstante favorabile pentru un apel intarziat? Caci odata pronuntata sentinta in fond, nu stiu daca legal se poate asa ceva.
Exista posibilitatea ca apelantului sa nu i se fi comunicat hotărârea de la fond,sa se fi comunicat la o adresa eronata,sa fi fost citat la fond la o alta adresa decât cea de domiciliu și sa nu fi știut de existenta procesului.Toate aceste aspecte se lămuresc angajând un av pt a studia dosarul,actele de procedura de la fond ,apelul etc.
Toate aspectele oferite de dvs. in speta nu sunt valabile in cazul meu, avand in vede ca aceste comunicari au fost exercitate - asa mi s-a spus la tribunal.
"citat la fond la o alta adresa decât cea de domiciliu și sa nu fi știut de existenta procesului". >> Ok, chiar si asa (desi e un loophole major si prilej de manevre) asta poate fi o circumstanta in care poti cere un apel? Inseamna ca am pierdut multe procese astfel. Multe instante mi-au spus clar ca nu mai pot cere apel deoarece cele 30 de zile de la instiintare s-au scurs. Normal asta ar trebui sa se intample la prima infatisare a apelului, avand in vedere ca timpul in care putea fi depus a expirat legal.
.Eu v am enumerat câteva variante posibile in astfel de cazuri nu am cum sa ghicesc care este situația exacta din cazul dvs,motivatia apelantului,de ce ar face apel după 2 ani dacă nu ar avea nici o șansă etc.Problema o elucidati dvs cand o sa vedeți apelul formulat,dacă este chiar un apel și nu o eroare etcetc.Din punctul meu de vedere subiectul e închis poate alți consultanți va oferă alte idei..