avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... - Care este temeiul legal de introducere a unei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

- Care este temeiul legal de introducere a unei actiuni in anulare ...

- Care este temeiul legal de introducere a unei actiuni in anulare (partiala) act administrativ (hotarire consiliul local - privind corectare niveluri eronate impozite si taxe locale) exclusiv pe un interes general ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

In conformitate cu dispozitiile legii 554/2004, coroborat cu ... paul_niculescu paul_niculescu In conformitate cu dispozitiile Legii 554/2004, coroborat cu L.340/2004 Institutia Prefectului, daca in prealabil si-a dat deja avizul de legalitate, in urma ... (vezi toată discuția)
- in cazul in care, in urma sesizarii facute catre prefectura, ... paul_niculescu paul_niculescu - In cazul in care, in urma sesizarii facute catre Prefectura, aceasta nu revoca H.C.L din aprilie 2024, privind stabilirea I.T.L. ( impozitelor si taxelor ... (vezi toată discuția)
Act administrativ ContSters42601 ContSters42601 O primarie impune o taxa locala,prin serv taxe si impozite, in baza unei hotariri de consiliu local.Un contribuabil care considera ca acea taxa i se impune ... (vezi toată discuția)