avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... - In cazul in care, in urma sesizarii facute catre ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

- In cazul in care, in urma sesizarii facute catre Prefectura, ...

- In cazul in care, in urma sesizarii facute catre Prefectura, aceasta nu revoca H.C.L din aprilie 2024, privind stabilirea I.T.L. ( impozitelor si taxelor locale) pe 2025, care ar fi baza legala de a promova in instanta o actiune in contenciosul administrativ, in conditiiile lipsei de interes (nu am nici un prejudiciu), siingura mea problema fiind aceea de a corecta erorile nivelurilor de impozite si taxe locale + amenzi ?

- Ce sanse as avea, in cazul in care Institutia Prefectului nu notifica Consiliul Local sa corecteze erorile si sa intre in legalitate, de a promova o actiune cu temeiul legal; art 194, alin. (1) din C.P.C., raportat la art. 11, alin. (1), lit. a) si coroborat cu art.1, alin.(1), respectiv art. 2, alin.(1), lit. t) ?

Alte discuții în legătură

In conformitate cu dispozitiile legii 554/2004, coroborat cu ... paul_niculescu paul_niculescu In conformitate cu dispozitiile Legii 554/2004, coroborat cu L.340/2004 Institutia Prefectului, daca in prealabil si-a dat deja avizul de legalitate, in urma ... (vezi toată discuția)
Plata unui impozit de salubrizare fara a beneficia de acest serviciu Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna seara, Sunt proprietarul unei casute in comuna Pestisani, Jud. Gorj; casa este o mostenire de la bunica mea, dar am domiciliu stabil in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Aviz legalitate julien_slbz julien_slbz In ce termen are obligatia prefectual de a da avizul de legalitate in cazul unei HCL ? Este inadmisibil ca, dupa intrarea in vigoare a HCL conform Lg 215/2001 ... (vezi toată discuția)