avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Societate radiata, lichiditati disponibile in banca
Discuție deschisă în Executare silită

Societate radiata, lichiditati disponibile in banca

Buna ziua,
Ce solutii as avea, sa ridic o o suma din banca pentru care mi-a fost instituit in 2022 sechestru de catre o institutie a statului, sechestru care in acest moment a foat ridicat.
Mai exact firma la care am fost actionar a intrat in insolventa,pt. acumulare de datorii catre stat in anul 2022, ulterior, fiind plecat la. munca in strainatate, firma a fost radiata de la Onrc, probabil la initiativa statului.
Acum, am primit solutionare in cauza penala in care am fost invinuit, iar sechestrul a foat ridicat de pe suma detinuta in banca.
Avand in vedere ca sechestrul pe banii societatii a foat ridicat, in certificatorul constatator actualizat este inscris ca adminiatrator judiciar, in ce conditii pot ridica suma din contul bancar?
Se achita datoriile catre stat, ulterior sumele in plus le pot transfera in contul meu pf? sau avand in vedere situatia, in sensul ca firma este radiata, pot recupera in integralitate suma din contul bancar?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:48, 30 Mai 2024
Trebuie sa contactați un contabil autorizat memvru CECCAR care sa va rezolve situația financiara cu actele contabile ale firmei. Chiar dacă apare radiata, trebuia sa fi depus și la finanțe un bilanț final. Trebuia ca acest bilant sa cuprinda și acea suma de bani care la un moment dat era imobilizata în acel proces penal.

~ final discuție ~