avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma are un contract de chirie cu 2 persoane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma are un contract de chirie cu 2 persoane

In prezent, firma noastra are un contract de chirie cu 2 persoane fizice(50/50). Societatea noastra fiind chiriasul. Impozitul pe chirie cf legii se plateste de catre chirias.

Intrebarea noastra:
Cand facem plata catre bugetul de stat pentru acest tip de impozit, ar trebui sa trecem la sectiunea de "cod fiscal" din aplicatia bancara CNP-ul celor doi proprietari? Iar la sectiunea de" beneficiar " sa trecem numele proprietarilor ? desi facem plata catre contul de trezorerie a bugetului de stat.

Pentru ca noi pana in prezent cand am platit acest impozit, am trecut la "beneficiar" - bugetul de stat, iar la "cod fiscal" cui-ul societatii noastre, in ideea ca acest impozit e datoria noastra de plata.
Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 15:34, 31 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul este: NU . La beneficiar treceti " Bugetul de Stat " , iar la cod fiscal scrieti cui-ul firmei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de plata anaf puicuta puicuta Am o rugaminte: daca poate cineva sa ma ajute sa complectez un OP catre ANAF, reprezentand o retinere din salar a unui angajat in urma unei adrese de poprire ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)
Plata tva din banca prin op electronic klm0909 klm0909 Buna ziua, Pot sa platesc TVA-ul din contul firmei, prin OP electronic (aplicatia de internetbanking a bancii unde am deschis contul), in contul IBAN aferent ... (vezi toată discuția)