avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... suspendare raport serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

suspendare raport serviciu

Bună ziua. Dacă am raportul de muncă suspendat pe durata campaniei electorale și mai vin și la serviciu câteva ore pe zi încalc vreo lege? Adica suspendarea presupune să nu intru în instituție? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 1 Iunie 2024
Suspendarea are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog,sa imi spuneti,daca firma la care lucrez, nu ... NIKI 31 NIKI 31 Buna ziua! Va rog,sa imi spuneti,daca firma la care lucrez, nu a mai platit salariile si bonurile de 2 luni,iar noi am oprit munca pentru 1 zi, aceasta(ziua ... (vezi toată discuția)
Remuneratie fara munca Brokeru22 Brokeru22 O persoana face parte din conducerea unui sindicat la o institutie publica, activitatea pe care o desfasoara in cadrul activitatilor sindicale este remunerata ... (vezi toată discuția)
Greva nelegala Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Cativa salariati au declansat in unitate o greva nelegala (spontana, fara sa anunte). Din cate inteleg, greva nu poate fi declarata nelegala de ... (vezi toată discuția)