avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daca ai avut un accident cu masina si asigurarea este ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daca ai avut un accident cu masina si asigurarea este in faliment ...

Daca ai avut un accident cu masina si asigurarea este in faliment trebuie sa deschis un dosar la fondul de garantare in 90 de zile. Ajunge daca ai deschis dosaur sau trebuie si completat? Adica pot sa trimit cererea de plata si dupa 90 de zile? Ca aici scrie ca in 90 de zile trebuie deschis dosarul dar nu neaparat si completat.
Articolul 14
[ link extern ]
Ca fondul mi-a raspuns ca trebuia si completat si de aia plateste nimic.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Accident auto - faliment firma de asigurari paduret01 paduret01 Buna ziua, Sunt intr-o situatie destul de complicata. Acum cateva zile am avut un accident pe un drum national: am intentionat sa fac stanga, moment in care ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Accident auto, carte verde, termene legale depasite sebba sebba Buna ziua, Am ajuns sa scriu si aici pentru ca se pare ca nimeni in tara asta nu face nimic pentru cei pagubiti. Pe scurt: (scuze ca nu e chiar ... (vezi toată discuția)