avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Votarea de duminica
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Votarea de duminica

Buna ziua! In legatura cu votarea de duminica, nu am reusit sa descopar modul de votare pentru Parlamentul European. Deci, intrebarea mea este: Trebuie sa votez o lista completa a unui partid sau se voteaza individual candidatii (Ex. un candidat de la un partid si unul de la alt partid)?
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: valentin.bodnar@yahoo.com , utilizator 13:08, 5 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Votul dumneavoastră pentru un partidid sau alianță va însemna vot pentru întreaga lista propusa de acel partid sau alianță.
Multumesc! O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Remuneratia presedinti sectii de votare 15 nov 2009/6 dec 2009 ana cata ana cata imi cer scuze daca intrebarea mea nu se regaseste in topicul care ar trebui ,la care s-ar incadra. care este remuneratia unui presedinte al sectiei de votare, ... (vezi toată discuția)