avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua. Am o speta cu privire la mijloacele de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua. Am o speta cu privire la mijloacele de transport care ...

Buna ziua. Am o speta cu privire la mijloacele de transport care sunt incadrate la codul de clasificare 2.3.2.1.1. in care amortizarea lunara depaseste 1500 lei (cheltuiala dedectibila) si conform codului fiscal diferenta se inregistreaza pe cheltuieli nedeductibile. Insa noi avem o autorulota incadrata conform categoriei din care face parte la codul de clasificare 2.3.2.3. As vrea sa-mi raspunda cineva daca si la acest cod 2.3.2.3. se poate aplica aceeasi regula ca la masinile din 2.3.2.1.1. Daca stie cineva il rog sa-mi transmita baza legala. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: abramovicim@yahoo.com , utilizator 15:39, 3 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand se pune intrebarea: aceasta rulota este folosita in scopul desfasurarii activitatii economice a firmei ? La un eventual control fiscal puteti demonstra acest lucru ?
Daca raspunsul dvs este da, cititi art. 28 aliniatul (14) .
Aceasta autorulota va fi folosita pentru activitatea firmei dar dupa cateva luni cand se va finalizeaza actiunea pentru care a fost cumparata.

~ final discuție ~