avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! la un apartament achizitionat, fostul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! la un apartament achizitionat, fostul proprietar a ...

Buna ziua! la un apartament achizitionat, fostul proprietar a daramat peretele de caramida de la un balcon si l-a inlocuit cu un panele si ferestre de termopan, fara a avea vreo autorizatie, daca i-o fi fost necesara si fara a face modificarile necesare pe releveu.
As vrea sa readuc acel zid la starea initiala, adica sa demontez panelele si ferestrele de termopan si sa reconstruiesc acel zid din caramida.
Blocul este reabilitat termic.
As dori sa stiu daca am nevoie de vreo autorizatie sau certificat din partea primariei sau vreun aviz din partea asociatiei de proprietari pentru a readuce la starea initiala acel zid si care ar fi calea legala de urmat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: augbarbu , utilizator 22:38, 3 Iunie 2024
E reabilitat de primarie? Atat timp cat este reabilitat prin programul primariei nu va da nimeni autorizatie de constructie.
De ce sa supraincarcati greutatea balconului cu un perete de caramizi?
Cei din blocurile vechi care au avut decoratiuni tip ghiveci din beton le-au dat jos tocmai pentru ca la unii incepuse sa se lase placa de atata greutate.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2024
w_v_w_v, utilizator
Buna seara! Blocul a fost reabilitat de primarie, toti vecinii de pe coloana de apartamente si-au pastrat vechile balcoane cu perete de caramida, care au fost reabilitate, numai fostul proprietar a daramat zidul de caramida si l-a inlocuit cu panel de termopan
Eu doresc sa demontez acel panel si sa readuc la starea initiala acel zid, adica sa il construiesc pana la jumatate (inaltimea de 0,90-1,00m) din caramida, cum era, iar apoi sa atasez ferestre din termopan, cum au toti

~ final discuție ~