avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subiect:gard pe granita,corect pe proprietate-Va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subiect:gard pe granita,corect pe proprietate-Va rog frumos,opinia pe acest subiect:am construit un gard catre ...

Va rog frumos,opinia pe acest subiect:am construit un gard catre un vecin ,de comun acord pe granita.Dupa ce am terminat am constatat ca in autorizatia pe care o avem era specificat ca ar trebui ca gardul sa fie integral pe proprietatea noastra.Ce pot face in aceasta situatie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:21, 3 Iunie 2024
trebuie actualizata autorizatia. dupa caz, se poate lasa cu amenzi si despagubiri
Buna ziua!Va multumesc pt opinie,insa de ce amenda pt asa modificare?nu am schimbat nimic altceva ,doar am stabilit,de comun acord,sa l facem pe granita.Care sunt pasii pt a modifica autorizatia?pina la momentul construirii acestui gard intre noi era un gard f vechi care nu corespundea cu cadastrul

adriandimitriu a scris:

trebuie actualizata autorizatia. dupa caz, se poate lasa cu amenzi si despagubiri

Buna ziua!Va multumesc pt opinie,insa de ce amenda pt asa modificare?nu am schimbat nimic altceva ,doar am stabilit,de comun acord,sa l facem pe granita.Care sunt pasii pt a modifica autorizatia?pina la momentul construirii acestui gard intre noi era un gard f vechi care nu corespundea cu cadastrul

adriandimitriu a scris:

cred ca exista doua variante:
1. actualizarea autorizatiei, pentru care primul pas ar fi sa cereti parerea dep. urbanism din primarie;
2. daca vecinul tot a fost de acord, sa-i cumparati fasia de 30cm sau cat o fi
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~