avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie gestiune

Buna ziua,

Pentru posturile care raspund de gestiunea anumitor materiale si/sau produse, cum ar fi barman, bucatar etc. este necesara decizie de numire. Si daca da, cum ar trebui sa sune?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 6 Iunie 2024
Decizie de numire pentru ce ? ....activitatea o desfasoara in baza c.i.m. corespunzator functiei pe care este incadrat.
Decizie de numire ca gestionari? Sau o decizie din care sa reiasa ca raspund de gestiunea materialelor fixe, produse etc.?
Nu cred ca este necesara...dar puteti emite una.
Dar pentru posturile de gestionar si/sau lucrator gestionar este suficienta detalierea atributiilor de gestiune in fisa postului sau trebuie emisa si o decizie de numire ca gestionar? Daca da, cum arata o astfel de decizie si care sunt prevederile legale la care ne putem raporta?
Este suficienta functia mentionata in c.i.m. si atributiile in fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie numire gestionar magdalenapaun magdalenapaun angajat in postul de bucatar, prin fisa postului are atributii de gestionar al echipamentelor, al materiei prime, al produselor finite. este nevoie sa i se ... (vezi toată discuția)
Constituire garantii Qimer Qimer Se poate constitui/reține garanție pentru acei angajați care nu răspund de o gestiune anume (cum ar fi magazionerii, bucătarii șefi, ... (vezi toată discuția)
Stabilire sarcini pentru salariati cu gestiune tyadaria tyadaria Buna seara! angajatorul meu (restaurant/alimentatie publica) mi-a solicitat (eu fiind inspector RUAI) sa introduc in fisele de post atributii privind ... (vezi toată discuția)