avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, poate sa ma lamureasca cineva ce reprezinta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, poate sa ma lamureasca cineva ce reprezinta impozitul ...

Buna ziua, poate sa ma lamureasca cineva ce reprezinta IMPOZIT-ul PE COTA INDIVIZA pe factura de intretinere?? Am intrebat presedintele blocului (incredibil de arogant) si mi-a spus ca este impozitul la salarii (cenzor, presedinte, administrator, casier, femeie de serviciu). Bun! dar pe desfasurator (factura) am doua rubrici: salarii asociatie si impozit. Adica la o plata (martie) de 530 lei am pe desfasurator salarii de 58 lei si impozit de 37 lei. La alta plata (aprilie) am de platit 250 lei in care salarii sunt de 63 lei si impozitul 42 lei. Ori, daca este pe cota indiviza, de ce difera de la o luna la alta? Ori, daca intr-adevar este plata impozitului pe salarii, de ce platesc eu, ca locatar? nu se opreste impozitul din salarii?? Cu respect!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:36, 4 Iunie 2024
Depinde ce scrie in contractul angajatilor si cel al celor cu functii.
Daca este negociat un salariu net, atunci exista si un brut, pentru care se plateste impozit, care intra in cheltuielile cu salariul. Si suma respectiva apare pe lista lunara, repartizata fiecarui proprietar.

~ final discuție ~