avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... S-a dat lege să nu mai trebuiască certificatul de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

S-a dat lege să nu mai trebuiască certificatul de edificare de ...

Sa dat lege să nu mai trebuie certificatul de edificarea de la primărie și să mergi direct la cadastru aștept răspuns vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 17:59, 4 Iunie 2024


Nelu.francezu.1958@gmail.com a scris:

Sa dat lege să nu mai trebuie certificatul de edificarea de la primărie și să mergi direct la cadastru aștept răspuns vă mulțumesc

V-am raspuns deja. Pentru inscrierea constructiei in cartea funciara este necesar certificatul de edificare al constructiei, care confirma faptul ca constructia a fost edificata in baza unei autorizatii de construire si exista proces-verbal de receptie.
Mai trebuie si o documentatie cadastrala intocmita de un topograf autorizat care se depune la cartea funciara. Nu poate o persoana fizica "sa mearga direct la cadastru".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cadastrului si publicitatii imobiliare arlan arlan sunt proprietarul unei constructii pe un teren inchiriat prin contract de locatiune pe 49 ani. Pot face cadastru si intabula constructia? (vezi toată discuția)
Obtinere acte constructie adi_pva adi_pva In anul 2014 am construit o locuinta, anexe etc. pe teren proprietate personala. Terenul este in extravilanul orasului. Am facut cerere la UAT pentru ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am construit in 2011 o casa , cu Autorizatie de constructie , proiect si toate actele in regula . Am, colaborat cu Inspectoratul ... (vezi toată discuția)