avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este durata mandatului de președinte și al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este durata mandatului de președinte și al membrilor CEX? ...

Care este durata mandatului de președinte și al membrilor CEX?
Astept răspuns din partea avocaților la întrebări, nu prin trimiterea la link pt a citi legea ( pe care am citit-o )! Mulțumesc !
Din nou vă rog răspundeți scurt nu prin trimitere la link. Nu este clar câți ani are mandatul președintelui! Noi am avut un presedinte care a stat 7 ani, cel care a fost după el a stat 8 luni, iar actualul președinte a fost administratorul care a demisionat deoarece nu aplica legea! Eu nu l- a dorit însă are voturile celor care sunt favorizați de el, adică: el este cel ce știe când este de vânzare un apt și le spune pt a- l cumpără, îi scutește la plata cheltuielilor nepunând numărul corect de persoane la apt lor, le face mese pe banii luați de la noi abuziv (ați mai auzit să se facă mentenanță la camere de supraveghere lunar ?) Asptept răspunsul din partea avocatului pt ca de aceea întreb pe acest site! Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
Shakespeare, utilizator
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
E foarte clar specificat in legea 196/2018.
[ link extern ]
Daca va duceti la
CAPITOLUL V
Organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari

si cititi primele doua articole aflati exact:
Durata mandatelor nu poate fi mai mare de ... ani și pot fi reînnoite.

Doamna Manuela au dreptate oamenii sa raspunda asa sau sa nu ii mai raspunda deloc. Daca umple forumul cu 100 intrebari simple inseamna ca nu citeste nimic.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este clar ca unii se cred superiori și înloc sa răspundă scurt doar fac morală. Sănătatea și liniștea mea sunt mult mai importante decât orice problemă indicată aici. Mulțumesc celor care m-au ajustat și regret ca le-am dat ocazia celor care înloc să răspundă au făcut referi la persoana mea.

~ final discuție ~