avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În temeiul art. ...

Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 Cod procedură penală admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală, dispusă în cauza cu numărul 10877/P/2022 având ca obiect comiterea infracţiunii prev. de art. 244 alin. 1 Cod penal şi confirmă ordonanţa din data de 29.04.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara în cauză. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin mijlocirea grefei azi, 05.06.2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1201/2024 05.06.2024, se poate face apel la înalta carte și justiție
Cel mai recent răspuns: Robert Mărginean , Avocat 22:57, 6 Iunie 2024
Bună ziua!
Dacă întrebarea este "se poate face apel", răspunsul este nu.
Soluția dată în procedura de confirmare a ordonanței de renunțare la urmărirea penală este definitivă, așa cum scrie și în soluția pe scurt.

Numai bine!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
Robert Mărginean, Avocat
Înțeleg ce spuneți dumneavoastră , mă refer se poate contesta la înalta curte și justiție daca nu îmi convine de decizia judecătorului

Robert Mărginean a scris:

Bună ziua!
Dacă întrebarea este "se poate face apel", răspunsul este nu.
Soluția dată în procedura de confirmare a ordonanței de renunțare la urmărirea penală este definitivă, așa cum scrie și în soluția pe scurt.

Numai bine!

Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2024
Florin230, utilizator
Așa cum am spus mai sus, nu. Nu se poate contesta hotărârea pe motiv că sunteți nemulțumit de soluție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de ... Sp9501 Sp9501 In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti,mi sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ! ... (vezi toată discuția)
Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis ... Anto Elvis Anto Elvis Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis , m-au oprit poliția și mi-au făcut dosar , am avut proces și nu m-am prezentat din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)