avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt girant la o persoana ce nu a mai platit creditul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt girant la o persoana ce nu a mai platit creditul la un C ...

Sunt girant la o persoana ce nu a mai platit creditul la un C A R, Am primit plicul cu executarea silita, suma datorata este de 30000 ron , in aceasta executare mai sunt 2 giranti dintre care unul decedat. Intrebarea mea este care este primul lucru care se executa _ pensia sau bunurile imobile ,
executarea se face preferential sau la toti cei din executare
este bine daca semnez un angajament de plata
acest angajament este obligatoriu sa fie semnat de toti cei executati
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
ionel62, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:57, 5 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, depinde in ce conditii ati girat. Trebuie vazut contractul de garantie. Executarea silita poate fi si mobiliara si imobiliara concomitent la alegerea creditorului.
Semnarea angajamentului de plata va ajuta doar daca suspenda executarea, altfel e doar in favoarea creditorului, deci aveti grija ce semnati.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit djxx djxx am un credit in val de 30000 ron luat in sep 2008 ,coplatitor la acest credit este tatal meu. creditul este unul de nevoi personale fara garantii mobile sau ... (vezi toată discuția)