Bună ziua!
Mă puteți ajuta,va rog cu o informatie!
In septembrie 2022, Curtea de Apel a pronunțat sentința definitivă, prin care s-a constat că am fost concediată illegal și a dispus să-mi fie plătit concediu de odihna restant.
De atunci și pâna in prezent nu am primit suma totală datorata,ci doar aproximativ 5% din soldul initial.
Menționez că banii ce trebuie să-i primesc sunt de la o școala.
Intru sub incidența ORDINULUI nr. 3.841 din 26 februarie 2024privind stabilirea procedurii de efectuare a plății sumelor prevăzute prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din unitățile/instituțiile din învățământul preuniversitar de stat, aferente tranșelor cu data scadentă în anul 2024
EMITENT • MINISTERUL EDUCAȚIEI
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 230 din 19 martie 2024,chiar dacă a fost vorba de o concediere ilegala?
Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc pt promtitudinea răspunsului dl Cornel Vasile.
Totuși,nu-l pot trage la răspundere pe dir care a întarziat in mod voit din sept 2022-februarie 2024,când a apărut legea privind plata eșalonată?Viață binecuvântată!
Nu ...sunt o gramada de OUG care prevad asa ceva .
– art. VI alin. (7) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 130/2021 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare;
– art. VI alin. (7) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 168/2022 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, cu modificările și completările ulterioare;
– art. IX alin. (6) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru prorogarea unor termene, cu modificările și completările ulterioare,