avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Aștept de la executorul judecătoresc ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Aștept de la executorul judecătoresc executarea ...

Bună ziua. Aștept de la executorul judecătoresc executarea silita ptr suma de 16.200. Știu ca se poate executa apartamentul ptr orice suma care depășește 10.000 de lei. Pot rezolva ca să scap de executare plătind ca să se scadă sub cei 10.000 așa încât să rămână doar poprirea pe salariu. Întrebarea este asa : dacă între timp am întrat în posesia unei moșteniri de 1/2 dintr un alt apartament se poate executa și moștenirea respectiva având în vedere ca încă nu am ajuns la cartea funciară sa fac actele? Adică nu am terminat decât la notariat în acest moment cu hârtiile și cam atât. Va mulțumesc.

Cel mai recent răspuns: Szekely Dan , utilizator 10:37, 6 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Notarul e obligat sa incrie din oficiu actul in catea funciara asa ca e doar o chestiune de timp pana afla executorul de cota parte din apartament. Insa daca virati suficienti bani ca suma sa scada sub 10.000, cu tot cu onorariul executorului si cheltuielile de executare si aveti salariu nu prea mai exista interes pentru alte forme de executare.
Mulțumesc frumos. Voi vira imediat ce îmi vine înștiințarea de la executor. Când vin actele ptr poprirea pe salariu îl voi și suna sa discutam. Tot la el am și prima poprire de la aceeași entitate poprire care e deja finalizata 90%. Asta a doua este urmarea ca să zic asa.. Și cu asta se termina.

~ final discuție ~