avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă executarea este în termenul de 15 zile în care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă executarea este în termenul de 15 zile în care se poate ...

Dacă executarea este în termenul de 15 zile în care se poate contesta, pot face legal donare părți mele de imobil , eu fiind divorțat .
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
ionel62, utilizator
Pai ce rost ar mai avea daca deja sunteti executat silit'?!
Oricum donatia ar putea fi anulata de creditor, prin instanta de judecata.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2024
Dapix, utilizator
Donatia nu are legatura cu termenul de contestare. Aveti grija la faptul ca actele intocmite in dauna creditorilor va pot creste costurile executarii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înainte de a face astfel de , haiducii"consultati un av pt a vedea dacă are sau nu rost sa faceți astfel de demersuri.Depinde de suma datorata pt care sunteți executat,depinde ce ați cerut în contestație etc.Astfel de artificii le fac cei cu.bani ,cu experienta în astfel de probleme,nu nea Vasile care are o executare de 3000 de lei și plătește taxe notariale mai mari decât valoarea creanței..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata ivanica57 ivanica57 Fiul meu a fost executat silit in anul 2014 ,de atunci si pana luna trecuta nu a primi nici o instiintare.Luna trecuta i a venit prima poprire pe salar.A ... (vezi toată discuția)
Executare silita aimee68 aimee68 Buna ziua! Am primit azi un proces-verbal de constatare in urma unui dosar de executare silita,de la un birou judecatoresc,in urma neachitarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)