avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, pot redeschide un dosar rămas definitiv de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, pot redeschide un dosar rămas definitiv de penal-civil ...

Buna ziua, pot redeschide un dosar rămas definitiv de penal-civil ( grantuire), pe motiv de nerespectare a obligațiilor ?!
Dosarul a rămas definitiv în data de 08/02/2024
Cel mai recent răspuns: Robert Mărginean , Avocat 09:57, 6 Iunie 2024
Bună ziua,
Întrebarea dumneavoastră este neclară. Ce doriți să spuneți prin "nerespectare a obligațiilor"?
Una dintre părți nu își execută obligațiile impuse de către instanță prin hotărârea definitivă? În acest caz, nu aveți de ce să redeschideți procesul, ci vă veți adresa unui executor judecătoresc în vederea punerii în executare a hotărârii.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare de granituire Vuck Vuck Buna ziua, In urma unui proces de granituire s-a stabilit in instanta, prin hotarare definitiva si irevocabila , linia de hotar. Dupa pronuntarea hotararii ... (vezi toată discuția)
Cum se face o plangere in instanta marfan marfan Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face o plangere in instanta, pe motiv ca primaria nu pune in aplicare o sentinta definitiva si irevocabila de punere in ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hotarare stabilire domiciliu minor rre rre buna ziua am si eu o mare problema am trait in concubinaj timp de 3 ani si am facut un copil cu acel baiat dupa un an de zile din cauza certurilor am hotarat ... (vezi toată discuția)