avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Bună ziua, dacă singura angajata a unei societăți ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Bună ziua, dacă singura angajata a unei societăți cu impozit ...

Bună ziua, dacă singura angajata a unei societăți cu impozit micro de 3%, întra în concediu creștere copil, societatea trece la impozit pe profit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 6 Iunie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul în care, în cursul unui an fiscal, o microîntreprindere nu mai îndeplineşte condiţia prevăzută la art. 47 alin. (1) lit. g) din Codul fiscal, aceasta datorează impozit pe profit începând cu trimestrul în care nu mai este îndeplinită această condiţie.

lit. g) are cel puţin un salariat, cu excepţia situaţiei prevăzute la art. 48 alin. (3) C.fisc.

In speta, va plati impozit pe profit daca intrati in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micro 2023 - bilant nedepus in termen - trece la profit in 2024? daniel.constantin daniel.constantin daniel.constantin daniel.constantin Societate microintreprindere in 2023, nu a depus situatiile financiare aferente anului 2022 la timp, pana la termenul de 31 Mai 2023. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o entitate care are un singur salariat cu norma ... BADEAANA BADEAANA Buna ziua, am o entitate care are un singur salariat cu norma intreaga,cu contract de munca suspendat pentru ingrijirea copilului pana in anul 2024.In acest ... (vezi toată discuția)