avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua, pot opera stivuitorul tip manitou doar cu ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua, pot opera stivuitorul tip manitou doar cu autorizația ...

Bună ziua pot opera stivuitorul tip manitou doar cu autorizația de stivuitorist? Sau mai îmi trebuie și altceva pe lângă aceasta autorizație.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:40, 6 Iunie 2024
In afara de lame pentru stivuitor cu ce mai este dotat/ functional, echipamentul ? Cupa, lama, echipament hidraulic, etc. ?
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ] /
In autorizatia ISCIR pentru stivuitorist trebuie sa existe mentiune legata de celelalte activitati/ cu sau fara autorizare speciala, pe care le poate efectua echipamentul tehnic (ET)?
In cartea tehnica a ET se specifica si autorizatiile necesare. Daca se pot efectua lucrari de excavatii, trebuie si autorizatie de excavatorist/ buldozerist.
Legislatia generala o gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am atestat de motostivuitorist Balancristian Balancristian Dacă nu am atestat de motostivuitorist, Dar șefii mă obligă să execut această \" meserie\" (vezi toată discuția)
Valabilitate autorizatie de stivuitorist raducrisa raducrisa Daca autorizatia de stivuitorist a fost eliberata in decembrie 2013 si ultima viza pe talon este din decembrie 2017, autorizatia mai este valabila? In 2018 ... (vezi toată discuția)
Iscirizare excavatoare lillyian20 lillyian20 Buna ziua, saptamana trecuta am avut un control in santier de la ITM. In urma controlului Inspectorul a solicitat sa punem la dispozitie Iscirizarea ... (vezi toată discuția)