avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot și cum sa contest o executare silita fiind girant ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot și cum sa contest o executare silita fiind girant la o persoana ...

Pot și cum sa contest o executare silita fiind girant la o persoana care nu a plătit, ținând cont ca ma executa silit doar pe mine ,cu toate ca mai este un girant care are venituri mai mari decât mine și deține apartament ca și mine are și doua mașini, amândoi semnând aceleași acte
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:40, 6 Iunie 2024
Buna ziua, depinde la ce v-ati obligat contractual. Trebuie studiate conditiile garantiei dvs din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil cu 2 coproprietari frumusani frumusani Se poate executa un imobil de catre o banca,tinand cont de faptul ca imprumutatul este coproprietar la acest imobil?Ambii coproprietari au semnat contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori un raspuns , va multumesc sarasara sarasara buna ziua. am si eu o problema legata de neplata a 3 credite . problema pe scurt este urmatoarea . In anul 2006 am facut un credit la brd fara garantii si ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a fost garant pentru creditele fostei noastre firme si acum e bun e de plata oanabarbulescu oanabarbulescu Buna ziua, acum 4 ani sotul meu a deschis o firma,srl, in parteneriat cu inca o persoana.La momentul respectiv firma a mers bine inregistrand profit. Dupa un ... (vezi toată discuția)