avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va adresez o intrebare in legatura cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va adresez o intrebare in legatura cu infintarea unui ...

Buna ziua, va adresez o intrebare in legatura cu infintarea unui acoperis deasupra coloanelor de balcoane aferente unui bloc de apartamente. Eu locuiesc la parter si nu este prevazut balcon si s-a hotarat efectuarea acoperisului deasupra balconului de la etajul IV, mi se impune si mie sa platesc cota parte ca ceilalti desi eu nu am balcon.Va rog sa ma lamuriti daca este legal deoarece eu nu am in CF ca ceilalti prevazut balcoane. V a multumesc
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 01:47, 9 Iunie 2024
Daca nu ne dati mai multe detalii nu putem spune exact.
Daca s-a hotarat in adunarea generala ca se fac acoperisuri la toate coloane de balcoane (sau daca exista doar o coloana de apartamente in tot blocul) atunci da va tebui sa achitati.
Daca s-a hotarat sa se faca doar la o coloana de balcoane si blocul are mai multe coloane atunci trebuie vazut motivul, desi nu prea pare corect.
Dar poate cine stie poate proprietarul de la ultimul etaj a reclamat ca se scurge dupa acoperis la el in balcon apa zapada etc si atunci asociatia trebuie sa rezolve cumva .
Si la noi s-a hotarat ca la ultimul etaj la fiecare balcon sa se puna la fel cate un panou fotovoltaic de putere mare si in felul asta sa rezolva o problema dar doar cand vom avea panouri de minim 1kw.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2024
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~