avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Bună dimineața! Am o problema cu un dosar, în data de 11.11.2021 ma deplasam pe un drum public cu un tractor cu remorca, eu având permis de conducere cat. B și am fost oprit de către un echipaj de politie și mi sa făcut dosar penal, acum am înțeles ca s-a aprobat ordonanța de urgență nr 1, însă polițistul care are dosarul meu nu vrea sa îl dea mai departe la procuror fiindcă "nu este publicata legea în monitorul oficial", pot face ceva în legătură cu asta?
Cel mai recent răspuns: Robert Mărginean , Avocat 13:48, 7 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

OUG 1/2024 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr. 48/18.01.2024.
Puteți face o cerere de urgentare a soluționării dosarului - adresată fie Poliției, fie Parchetului competent.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tractor cu remorca Valika70 Valika70 In urma implicarii intr-un accident rutier mi-a fost intocmit dosar penal de catre agentul constatator pt conducere vehicul cu permis categorie ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere de inmatriculare provizorii expirate sebastian.34 sebastian.34 am condus masina de firma cu numerele provizorii expirate. am fost oprit de politie mi-au retinut permisul si numerele. am cerut sa fiu escortat de politie ... (vezi toată discuția)
Competenta parchet in cazul trecerii prin punctul de frontiera cu numere nevalabile Costinel Burca Costinel Burca Am fost la Vidin sa fac ITP-ul si asigurarea unei masini inmatriculate in Bulgaria si cand am ajuns acolo un nene mi-a spus ca daca nu am cartea mare a masinii ... (vezi toată discuția)