avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PF inchiriaza / vinde catre PFA?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PF inchiriaza / vinde catre PFA?

buna...as vrea sa stiu daca este legal ca EU ca persoana fizica sa inchiriez sau sa vand un bun catre mine persoana juridica PFA ???

exemplu ...
auto care este cumparat pe mine ca PF persoana fizica il pot inchiria sau vinde catre entitatea juridica tot eu ca PFA ?

stiu ca la SRL uri e perfect legal ...

mii de multimiri in avans ...
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContabilGB , utilizator 10:36, 7 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Il puteti vinde catre PFA la valoarea de piata.
Da. Il puteti inchiria catre PFA, dar sa aveti in vederea depunerea declaratiilor aferente inchirierii si plata impozitelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere inchiriere masina intre persoane fizice grigore2 grigore2 SRL-ul meu vrea sa intermedieze un contract de inchiriere de masini intre doua persoane fizice. Eu (persoana juridica) voi primi banii in avans la data X, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa achizitionez pe persoana fizica 9 depozite diferite Mikinoshiki Mikinoshiki Doresc sa achizitionez pe persoana fizica 9 depozite de diferite dimensiuni, care ulterior doresc sa le inchiriez. Avand in vedere ca pe PF pot avea doar 5 ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu Detail Detail Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pe care ulterior sa-l subinchiriez la 5-6 persoane pentru a vinde accesorii handemade, haine vintage, lucruri ... (vezi toată discuția)