avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare titluri de proprietate

Eliberare titluri de proprietate

Suntem 2 surori care am castigat in instanta dreptul de a ni se elibera titlurile de proprietate corecte dupa tatal nostru ( cele vechi au fost eliberate gresit pe numele unei verisoare si a unui nepot care nici nu avea drepul la aceste terenuri). Verisoara a avut si ea un titlu de proprietate, anulat de instanta, deoarece titlul trebuia eliberat pe numele tatalui nostru si al sorei lui ( mama verisoarei), urmand ca apoi noi cele 3 mostenitoare sa facem iesirea din indiviziune si apoi succesiunea, fiecare dupa parintele sau. Hotararea este definitiva si totusi comisia locala de fond funciar refuza sa faca demersurile eliberarii noilor titluri de proprietate. Ce se poate face in aceasta situatie. Care sunt pasii urmatori?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 13:06, 7 Iunie 2024
Faceți o cerere la Comisie pentru eliberarea titlurilor de proprietate. Dacă nu primiți un răspuns în 30 de zile sau răspunsul este nesatisfăcător, trebuie făcută o altă acțiune în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea nulitatii absolute a titlului de proprietate dariad dariad In urma unei sentinte civile intr-un proces s-au eliberat doua titluri de proprietate pe numele unor persoane neindreptatie la reconstituire (nu au depus in ... (vezi toată discuția)