avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În cazul executării silite cine face poprirea pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

În cazul executării silite cine face poprirea pe pensie ,- ...

În cazul executării silite cine face poprirea pe pensie ,- executorul sau creditorul
Dacă poprirea este făcută de executor se face tuturor giganților sau unuia ales de creditor știind ca să semnat renunțând la dreptul de discuții și dreptul de diviziune
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:44, 7 Iunie 2024
In principiu executorul face poprirea. Daca s-a renuntat la beneficiul discutiunii si diviziunii, executorul si/sau creditorul aleg cum doresc pe care dintre creditori sau giranti sa ii execute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
Executare silita credit FENINA FENINA Pentru un credit contractat la un CAR IFN, neplătit la timp s-a dat dosarul la executor, obligați să plateasca sunt titularul contractului și ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar rads rads Buna Seara, am si eu o intrebare in privinta unei executari silite in care eu am calitatea doar de garant ipotecar. Speta este in felul urmator: fratele meu ... (vezi toată discuția)