avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, sunt in insolvență pe plan de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, sunt in insolvență pe plan de rambursare, am ...

Bună ziua,..sunt in insolvență pe plan de rambursare,..am 3 rate plătite dar acum m-am redresat financiar și doresc să achit mâine 75% din credit,.. întrebarea mea este daca se șterge ce-i 25% rămași? . Pe plan de rambursare prin active,da,.. dacă plătești 75% se șterge automat cei 25% ...dar în cazul meu nu găsesc un răspuns,...dar oare după ce plătesc într-un fel sau altul și se închide creditul? cum rămâne cu Biroul de credit?..chear trebuie sa aștept 4 ani?
Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2024
Armed38, utilizator

Alte discuții în legătură

Ștergerea din biroul de credit Tony.roman Tony.roman Buna ziua , in anul 2016 am luat un card de cumpărături , “card avantaj” din motive financiare , nu am reușit sa achit la timp ratele , si am ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite yume21 yume21 Buna ziua! Am luat o rata de 7000 de lei aproape acum un an de la OTP BANK cu o durata de rambursare de 5 ani. Acum doua luni firma la care am lucrat s-a ... (vezi toată discuția)