avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am achiziționat o mașină de la un dealler auto ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am achiziționat o mașină de la un dealler auto second heand. ...

Am achiziționat o mașină de la un dealler auto second heand. Pe afișul de vânzare scria an fabricație 2018, inmatriculată 2019. pretul a fost ok pemtru anul si kilometrajul afisat. mi s-a dat spre citire formularul de garantie de 1 an. recunosc ca nu am citit altceva , toate celelalte acte fiindu-mi date spre semnare la final, pe repede inainte. fiind firma, nu am crezut ca vor aparea probleme. dar am ajuns aca sa si am constatat ca de fapt masina era din 2017, iar pe factura era trecuta suma in RON, nu in euro cum am achitat eu, si mai mica cu aprox 2100 euro. ce as putea sa fac acum?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:54, 10 Iunie 2024
Buna ziua, trebuie analizate documentele pe care le detineti: contractul, garantia, dovezile de plata, etc. Depind de clauzele contractuale semnate, solutiile pe carele aveti la indemana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Am si eu o intrebare. In urma cu cateva luni am achizitionat prin contract de vanzare-cumparare( incheiat la o firma autorizata) o masina second hand adusa ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma leasing Adinna28 Adinna28 Buna ziua , As dori un sfat in ceea ce priveste urmatoarea speta : Am predat cu Proces Verbal acum 2 ani o masina firmei de leasing . Nu s-a mentionat pe ... (vezi toată discuția)