avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Sora mea avand o pensie de 2100 lei , a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Sora mea avand o pensie de 2100 lei , a primit o adresa ...

Buna ziua

Sora mea avand o pensie de 2100 lei , a primit o adresa de instiintare privind infiintarea unei popriri pentru o suma datorata catre ANAF de 134432 de lei , datorie care se refera la o firma care si a incetat activitatea in urma cu 20 de ani. Vreau sa intreb daca aceasta firma care si-a incetat activitatea in urma cu 20 de ani nu beneficiaza de termen de presprictie si la pensia de 2100 lei ce suma ii poate fi poprita. Avand in vedere ca din pensia respectiva ea plateste lunar in jur de 1500 lei datorii la banca , casa etc, inseamna ca ar putea ramane fara nici un venit practic? Ce ar putea sa faca in acest caz?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 10 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate face o contestatie la executare, sprijiniti-o sa isi ia avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire din salariu nevirata executorului IONEL1964 IONEL1964 Buna ziua, As dori sa primesc raspuns la urmatoarea problema : pentru rezolvrea unor probleme personale , am contractat in anul 2006 un imprumut in valoare ... (vezi toată discuția)