avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am făcut o sesizare pe mail la BOR și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am făcut o sesizare pe mail la BOR și deși a expirat ...

Buna ziua,
Am făcut o sesizare pe mail la BOR și deși a expirat termenul legal de soluționare (30zile) nu mi s-a răspuns. Nici nu am primit o notificare pt o extindere a termenului cu încă maxim 15 zile. Nici o reacție din partea lor, nici un nr. de înregistrare, nimic. Sesizarea are legătură cu o persoana publică, f.potenta financiar și cleric.
Ce pot sa fac ?? E totuși vorba despre BOR....nu mă așteptam la zero reacții. !!
Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: 7890 , utilizator 19:16, 11 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
BOR ca orice alt cult recunoscut, nu are obligație legală de a răspunde în scris sau prin email, la reclamați, petiții, sesizări, pentru că nu este instituție de administrație publică a statului român.
Mai ales dacă ați trimis doar un email anonim, și nu v-ați dezvăluit identitatea.

La anonimi nu prea răspund nici instituțiile statului.
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2024
Dapix, utilizator
Mulțumesc pt răspunsul dvs, dar mi-am afișat identitatea, nu a fost anonim.

Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati trimis sesizarea la Mitropolie/Episcopie'?
Sau la Protopopiat'?

Puteti da un telefon la secretariat sa intrebati.
Dapix, utilizator
Offfff. neavând parohie, dar cu drept de a sluji( chiar oficiază slujbe duminica+sărbători),unde ??? ** fix la Mitropolie- adică eu nu mai pot merge..... și așa, de când au sesizarea l- au lăsat, am trimis la Arhiepiscopia București+Muntenia, la Patriarhie, la Arhiepiscopia Bacău + Roman,, e de origine de acolo și la Mitropolia Iași, specificând că dacă nu e de competenta lor sa redirecționeze sau sa- mi indice unde sa trimit eu.Cazul mi s-a spus de către un consilier parohial, oficial ,pe mail e de competenta Mitropoliei Iași .Mă deranjează ff.tare lipsa oricărei reacții, îl protejează,....fiind ff.potent financiar+om de afaceri și având și un parteneriat afacere cu BOR-ul, ...adică multe relații bune cu cine trebuie, ...nu știu cum să obțin o reacție, un răspuns scris din partea lor, indiferent care ar fi, ....chiar și ... sa- l mai avanseze încă o treaptă,+ a fost și asta recent) dacă așa considera, ceva,....dar nimic , e ca și cum nu am trimis sesizarea. Inițial știu și ei din email, voiam să incep cu mass-media, apoi am schimbat ordinea in ideea că BOR-ul o sa ia niste masuri coercitive( eu cerusem sa nu-l mai lase să oficieze slujbe, măcar nu la Mitropolie, eu din cauza acestui individ nu mai pot merge, .... și să nu implic BOR - ul in ceva urât, .....dar zero am primit. Dezamăgita e fff puțin spus, ...și e vorba despre BOR,nu de un oficiu poștal.....
Mă gândeam să scriu un email in att Patriarhului sa intervină la subordonații lui de la Iași și să- mi soluționeze sesizarea, dar probabil va fi în van.....Unii preoți nu mai sunt ce ar trebui......și mai grav sunt fff protejati !!
Dapix a scris:

Ati trimis sesizarea la Mitropolie/Episcopie'?
Sau la Protopopiat'?

Puteti da un telefon la secretariat sa intrebati.

7890, utilizator

~ final discuție ~