avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girant fiind și executat silit cu poprire pe pensie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Girant fiind și executat silit cu poprire pe pensie ,plătesc ...

Girant fiind și executat silit cu poprire pe pensie ,plătesc suma toată, ce trebuie sa fac sa recuperez suma pe care am plati-o în locul titularului creditului.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 09:01, 11 Iunie 2024
Sa-l dati in judecata. Girantul care a platit se subroga in drepturile creditorului si are astfel o actiune sau il poate actiona pe debitorul principal in judecata in baza contractului de fidejusiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoană pe care am girat-o ,,a uitat'' să-și mai plătească ratele. cum îmi pot recupera suma de bani care mi-a fost poprită? mihaivoda mihaivoda am fost girant la o persoana care apoi ,,auitat,,,sa isi mai plateasca ratele la car si am fost executat silit...cum imi pot-legal-recupera suma de banii ce ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Fidejusori getuta getuta Buna seara . Pot fi numita fidejusor daca nu am domiciliul in teritoriul jurisdictional al tribunalului judetean la care trebuie sa se dea obligatia ? (vezi toată discuția)