avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Exista o lege care sa specifice ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Exista o lege care sa specifice ca primaria are ...

Bună ziua ! Exista o lege care sa specifice ca primaria are obligația de a crea locuri parcare stație taxi? Aștept răspuns Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 13:53, 11 Iunie 2024
V-ati adresat unui forum care se ocupa cu altceva, nu credeti?
Totusi, la noi in oras (iasi), observ ca sunt create locuri speciale pentru taximetre (cam 6-7 locuri) pentru fiecare zona de interes.
Sigur ca, pe motiv de urgenta, mai parcheaza si alte autoturisme, astfel ca, uneori apar "discutii" intre taximetristi si cei care fac abuz - dar asta doar in cazul in care toate locurile sunt ocupate...
Parerea mea este ca trebuie sa vorbiti la Primarie sau Consiliul Local, cei care se ocupa cu astfel de treburi, prin HCL-uri, nicedecum prin Lege speciala.
Am întrebat dacă exista o lege pentru ca nu sunt din Iași și la noi nu avem nici o par are taxi dar plătim pentru ea

Adam Grecu a scris:

V-ati adresat unui forum care se ocupa cu altceva, nu credeti?
Totusi, la noi in oras (iasi), observ ca sunt create locuri speciale pentru taximetre (cam 6-7 locuri) pentru fiecare zona de interes.
Sigur ca, pe motiv de urgenta, mai parcheaza si alte autoturisme, astfel ca, uneori apar "discutii" intre taximetristi si cei care fac abuz - dar asta doar in cazul in care toate locurile sunt ocupate...
Parerea mea este ca trebuie sa vorbiti la Primarie sau Consiliul Local, cei care se ocupa cu astfel de treburi, prin HCL-uri, nicedecum prin Lege speciala.

Problema se rezolvă la nivel local prin Hotărâri și Regulamente. La Slatina, Olt, s-a rezolvat în anul 2019. Au stații semnalizate, la marginea trotuarului, în zonele cele mai circulate.
Vezi link [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2024
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~