avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am fost internată în spital 6 zile. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am fost internată în spital 6 zile. Fiind internată ...

Bună ziua. Am fost internată în spital 6 zile. Fiind internată mi sa dat de la spital concediu medical pe cele 6 zile și pe aceași concediu medical mi sa mai dat de către medicul la care am fost internată încă 5 zile după externare. Am dus concediul medical la firma la care lucrez și mi-au spus că nu este bun concediu medical deoarece nu este semnat și parafat de către șeful secției din spital. În total am pe concediu medical 11 zile. Vă rog frumos să-mi spuneți dacă chiar trebuie să mă întorc la spital să-mi pună parafa și semnătura șeful de secție a spitalului. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elena elisabeta 13 , utilizator 13:35, 15 Iunie 2024
Îmi poate cineva răspunde la întrebarea pusă? Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de concediu medical Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am o nelamurire: pe certificatul de concediu medical isi pun parafa si semnatura mai multi medici (medic familie, medic sef sectie...). pe care ... (vezi toată discuția)
Concediu medical HCrisan HCrisan Buna ziua. In data de 17 iunie(vinerea trecuta) am avut o interventie chirurgicala minora la un spital din Timisoara. Nu am stat in spital,in schimb mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Aetrub nairama Aetrub nairama Buna ziua. Sint angajat in doua locuri cu contract norma intreaga la 2 locuri de munca . 1 este pe nedeterminat iar 2 este pe determinat adica învățământ ... (vezi toată discuția)