avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achiziție autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achiziție autoturism

Bună seara!
Vă rog să mă ajutați cu următoarea speță: liceu care are școală de șoferi. Dorim achiziționarea unei noi mașini pentru școala de șoferi! În vara anului 2023 a apărut o ordonanță de urgență prin care ni se interzicea achiziționarea de autoturism, chiar și prin leasing. Vă rog să imi comunicați dacă s-a modificat ceva între timp, putem achiziționa sau nu mașina pe liceu? Vă rog și cadru legal.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2024
lidia.precup, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturisme, inchiriere sau in sistem leasing Victor1168 Victor1168 Stiti cumva daca din anul 2013 se vor putea achizitiona autoturisme, inchiria sau achizitiona in sistem leasing autoturisme de catre institutiile publice? A ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Bogdan Tocut Bogdan Tocut Buna ziua, va rog o consultatie in urmatoarea speta: Am achizitionat un autoturism in 2010 in leasing pt. care am platit taxa de inmatriculare. Exista ... (vezi toată discuția)
Taxa timbrul de mediu lintz lintz Buna ziua, As dori sa stiu ce solutii juridice exista in urmatoarea situatie. Societatea, a contractat un leasing pentru un autoturism nou (Renault Laguna ... (vezi toată discuția)