avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare TAXA AUTO

Buna ziua, va rog o consultatie in urmatoarea speta: Am achizitionat un autoturism in 2010 in leasing pt. care am platit taxa de inmatriculare. Exista documente doveditoare. In anul 2012 am vandut masina, cumparatorul achizitionand tot in leasing autoturismul pt. care la randul sau a platit taxa de inmatriculare. In 2018 am facut cerere de recuperare taxa auto iar ANAF-ul mi-a comunicat ca nu o mai pot recupera deoarece s-a mai restituit odata persoanei care a cumparat masina de la mine, care a facut cererea inaintea mea. Va rog sa-mi comunicati daca se mai poate face ceva. Nu mi se pare normal sa raman cu banii dati. Va multumesc. In ce conditii se mai poate recupera taxa auto.

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa auto din 2012 daca a fost achitata de o persoana juridica la prima inmatriculare? marianchtr marianchtr Buna ziua. Am achizitionat un automobil de la o persoana juridica in 2013. Imi amintesc ca in acea perioada, pentru inmatriculare, am primit o dovada de la ... (vezi toată discuția)
Dovada plata anaf + chitanta ? alexandru08 alexandru08 Buna ziua Doresc sa imi cumpar un autoturism sh (prima mea masina) si am oarecare nedumeriri in ceea ce priveste taxa auto. Masina pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)