Buna ziua
Doresc sa imi cumpar un autoturism sh (prima mea masina) si am oarecare nedumeriri in ceea ce priveste taxa auto.
Masina pe care doresc sa o achizitionez este fabrica in anul 2008 si a fost dobandita de proprietar prin leasing (ei au platit taxa auto)
Acum...proprietarul a scos de la ANAF o fisa cum ca dumnealui a platit taxa auto(este mentionat numele propritarului in fisa) dar nu a recuperat-o. Cei de la service mi-au zis ca e insuficient , ca la RAR mi-ar cere si dovada efectiva (extras, chitanta etc) prin care firma de leasing a platit taxa altfel trebuie sa platesc taxa de mediu. Va rog mult ....un sfat mi-ar face ziua mai frumoasa.
In dosarul de inmatriculare care va fi depus la serviciul inmatriculari trebuie depusa adeverinta de la anaf, ca taxa nu e recuperata, pe numele celui care inmatriculeaza.
Hmm.....adica trebuie sa reiau procesul. Ce acte imi trebuie ca sa fac primesc adeverinta? E o problema in ceea ce privesc numerele. Proprietarul le radieaza iar eu, cf cererii anaf va trebui sa le specific....