avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez în instituție sanitară, cu program de lucru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez în instituție sanitară, cu program de lucru de 12 ore. ...

Lucrez în instituție sanitară, cu program de lucru de 12 ore. Programarea lunară este afișată în ultima sau penultima zi a lunii și se schimbă pe parcursul lunii de mai multe ori. Suntem obligați să lucrăm 12 ore cu 24 liber săptămâni la rând, fără să avem măcar 2 zile consecutive libere pe săptămână,se lucrează 56-60 de oră pe săptămână, și suntem plătiți la norma de ore 8×21(22) , chiar daca am lucrat 12×15(16) ore. Restul le consideră ore suplimentare, libere nu putem lua din lipsă de personal, și după 90 de zile sunt plătite doar câteva din aceste ore. Suntem chemați la serviciu din timpul liber pentru a duce autosanitarele la revizie sau reparații, aceste ore nu sunt consemnate nicăieri. Nu există un registru al orelor suplimentare efectuate la ieșire din tură, sau când suntem chemați înainte de intrarea în tură. Cui ne putem adresa cu aceste probleme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 14 Iunie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Inspecția Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg programul!! dyacos_13 dyacos_13 Buna seara lucrez intr-o unitate sanitara privata.E normal programul: - saptamana1 -de luni pana vineri 7-15,samb si dum 7-19 -saptamana2 -luni-duminica ... (vezi toată discuția)