avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am făcut o cerere către primărie pe nr de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am făcut o cerere către primărie pe nr de înregistrare primit ...

Am făcut o cerere către primărie pe nr de înregistrare primit scrie termen de rezolvare 30 zile calendaristice .... au trecut 90 .. ce pârghii am sa ii forțez sa i ni dea un răspuns? Sau sunt la mana angajaților primăriei când vor avea ei chef
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 14 Iunie 2024
Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie termen raspuns StefaniaEmerson StefaniaEmerson As dori sa va intreb in cat timp angajatii de la stat sunt obligati sa raspunda la o petitie formulata de un cetatean? Daca nu au chef sa raspunda, ce se ... (vezi toată discuția)
Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)
Contestare concurs promovare ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am participat la un concurs de promovare pt.funcţionari publici pe care nu l-am luat. Aş dori să ştiu în ce termen se poate face contestaţie la contecios ... (vezi toată discuția)