avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am 15 ani și am iubit da părinți mei numi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am 15 ani și am iubit da părinți mei numi dau voie ...

Buna ziua am 15 ani și am iubit da părinți mei numi dau voie cu el ce se întâmplă dacă fug de acasă cu el?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 12:30, 15 Iunie 2024
Pe scurt și pe înțelesul tău, dați de belea amândoi. Tu evident o să fii adusă de poliție înapoi acasă, iar el riscă multe - inclusiv închisoarea.
Câți ani are iubitul?

Manuela Rășină a scris:
El are 23 are ce sa ne facă poliția face ne iubim și vreau să rămân cu el de bunăvoie???

Pe scurt și pe înțelesul tău, dați de belea amândoi. Tu evident o să fii adusă de poliție înapoi acasă, iar el riscă multe - inclusiv închisoarea.
Câți ani are iubitul?

Va roggg ajutatima

Morika a scris:

Buna ziua am 15 ani și am iubit da părinți mei numi dau voie cu el ce se întâmplă dacă fug de acasă cu el?

Si daca plec de bunăvoie că au mai fost ceva cazuri asemănătoare și nu sa întâmplat nmk chiar am avut o prietena care a fugit de acasă cu un băiat mai mare că ea ia găsit politia și a întrebato că ce vrea sa facă cu cine vrea sa rămână și mai ales daca au întreținut relații sexuale atunci au zis că chiar nu are ce săi facă ! Deci va roggg ajutatima și pe mine

Manuela Rășină a scris:

Câți ani are iubitul?

23 de ani?! Tot pe înțelesul tău: pușcărie scrie pe el. Legislația în privința majorilor care seduc minore s-a însăprit foarte tare. Textul din Codul penal poți să-l înțelegi și tu, chiar dacă ai doar 15 ani:

Art. 218^1
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise de un major cu un minor care nu a împlinit 16 ani se pedepsesc cu închisoarea de la 7 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

~ final discuție ~