avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa-mi deschid o firma.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa-mi deschid o firma.

Buna ziua !
Sunt angajat la o firma (srl) cu salariul minim , cu jumatate de norma (4 ore).
Vreau sa-mi deschid si eu un srl , pe care voi avea incasari din prestari servicii (caen 4617), lunar, de aprox 10000 lei .
Va rog sa-mi spuneti cu cati bani raman din aceasta suma , pe luna si ce taxe trebuie sa platesc la stat (trebuie sa-mi fac contract de munca pe 4 ore, sau e de ajuns ca voi fi administratorul firmei) ?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:01, 15 Iunie 2024
Poate ar trebui sa va gândiți (si sa începeți documentarea) la varianta unei întreprinderi individuale sau pfa cu acest cod caen. E mult mai simpla atât procedura de infiintare la registrul comerțului cât și ulterior, partea de contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert produse second hand pe srl sau pe ii Neea_86 Neea_86 Buna ziua, As avea nevoie de ajutor din partea dumneavoastra, as vrea daca sa poate sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui magazin second hand. Noi ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)