avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. Am o problema și sper că cineva sa mă ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. Am o problema și sper că cineva sa mă ajute.in ...

Buna ziua.
Am o problema și sper că cineva sa mă ajute.in 2019 am luat un credit de la o bancă,am achitat cred că până în 2021,după am intrat în imposibilitatea de plata.nu am reușit să negociez cu ei,atunci am fost ANPC sa depun cerere de insolventa,acceptată,și timp de 2 ani am așteptat să vedem dacă creditorul va fii de acord cu suma propusă.bineinteles că nu a fost deci nu sa rezolvat cu insolventa ,problema că ei încă nu m au dat în judecată,ceea ce vreau sa știu,dacă este din 2019 creditul și am platit până în 2021 nu se prescrie după patru ani datoria?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 13:04, 16 Iunie 2024
Nu neaparat. Prescriptia nu opereaza, daca, spre ex., dvs. ati facut in acest timp acte de recunoastere a datoriei sau daca creditorul a facut unele demersuri legale, cum ar fi somatii de plata catre dvs., deci nu neaparat trebuia sa va actioneze in instanta.

~ final discuție ~