avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am achiziționat o masina dintr-un parc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am achiziționat o masina dintr-un parc auto, acestia ...

Buna ziua,

Am achiziționat o masina dintr-un parc auto, acestia mi-au dat factura, o delegație pentru a merge la RAR, cartea mașinii care este in limba franceza și certificatul de înmatriculare tot in limba franceza, o copie după certificatul lor de înregistrare însă nu mi au dat fiscalul. Au spus ca trebuie sa traduc cartea și certificatul de înmatriculare sa le trimit înapoi către acestia traduse pe mail iar apoi o sa îmi trimita la rândul lor fiscalul.

Este normala aceasta procedura?
Va Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Amalia Maroa , utilizator 12:22, 23 Iunie 2024
Bună ziua. Și eu am achiziționat o mașină de la un parc auto,fiind adusa de afară .Da,este normală procedura cu delegatia,deși este obligația parcului de a merge la rar(dacă masina este adusă de afară),așa spune legea(cine aduce masina),face rar-ul,plata catre rar o face parcul auto.Eu am fost cu un reprezentant al parcului și el s-a ocupat de tot la rar,nu este treaba cumpărătorului. După, tot ei o înscriu la ei la primărie,o pot scoate în aceeași zi,iar după câteva zile vă înmânează fiscalul.Puteti circula cu nr.rosii,maxim 90 de zile,dar să cereți de la poliție numerele pe 90 de zile,puteți cere și pe 30 de zile, dar este indicat o perioadă mai mare de 1 lună, ca să aveți timp de alergatura cu înmatricularea.Succes.
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2024
pandiseba, utilizator
Mulțumesc mult pentru răspuns. O zi frumoasa!

~ final discuție ~