avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Exista vreo lege sau prevedere legala in baza careia ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Exista vreo lege sau prevedere legala in baza careia un conducator ...

Exista vreo lege sau prevedere legala in baza careia un conducator de institutie publica poate refuza transferul unui functionar public, chiar daca solicitarea de transfer vine din partea conducatorului celeilalte inst.publice?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 15 Iunie 2024
nu exista reglementat clar in legislatie pe ce motiv poate sau nu aproba conducatorul unitatii transferul la cerere/in interesul serviciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii ... Majin Majin Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii de stat pentru a ma transfera dar unitatea in care lucrez refuza transferul? (vezi toată discuția)