avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura speciala notariala - Mandatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura speciala notariala - Mandatar

Procura speciala notariala - Mandatar

Pot lichida fondurile existente in pilonul II de pensii, ca mandatar, in numele altcuiva? Sau pot doar depune doar actele, fara ca banii sa ajunga in contul bancar al mandatarului?

Ca un scurt rezumat, pentru a lichida fondurile existente in pilonul II pensii, prin mandatar, am nevoie de o procura speciala notariala in acest sens. In procura, se pot trece date ca “plata unica sa se faca in contul IBAN al mandatarului, dovedit cu extrasul bancar atasat”?

Mentionez ca decizia de pensionare este pentru limita de varsta. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2024
AlexL94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:30, 15 Iunie 2024
Depinde pentru ce sunteți împuternicit. Pentru ambele vă trebuie procură notarială

adriandimitriu a scris:

Depinde pentru ce sunteți împuternicit. Pentru ambele vă trebuie procură notarială

Multumesc pentru raspuns! Asta voiam sa intreb si eu mai exact: sunt necesare doua procuri speciale separate? Prima, prin care sunt imputernicit sa depun toate actele necesare lichidarii, si a doua, prin care sa fie atribuit contul meu bancar?

Multumesc!
S-ar rezolva mult mai simplu, ca banii sa intre in contul bancar al titularului.

~ final discuție ~