avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, In luna aprilie m-am înscris la un circuit ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, In luna aprilie m-am înscris la un circuit de 3 nopți ...

Buna ziua,

In luna aprilie m-am înscris la un circuit de 3 nopți la noi in tara, cu mențiunea de urca in drumul lor, achitând avansul cerut cu vouchere de vacanta. Zilele aceste am verificat pe siteul agenției daca s-au modificat ceva și am constatat că au schimbat traseul, modificare care pe mine nu mă avantajează deloc, trebuind să mă deplasez peste 150 km până la punctul de întâlnire. Agenția nu mi-a adus deloc la cunoștință acest fapt, raspunzandu-mi foarte greu la mail, messenger și spunând că nu pot să îmi returneze avansul platit, doar să-mi ofere posibilitatea unui alt circuit,dar care de asemenea presupune deplasarea mea in alta localitate pentru urcare. Îmi puteți spune ce pot face in aceasta situație??? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ada2000 , utilizator 14:52, 17 Iunie 2024
Nimic dacă nu aveți în contract condiția ca va culeg din drum.
Dar atâta vreme cât ei au schimbat traseul fara a informa turistul??? Cine e de vina că ei au decis să o ia pe alta parte??? Nu ar fi fost normal că să nu se aducă la cunoștința că fac ceva modificări?? Sa ne întrebe dacă suntem sau nu de acord sau daca putem veni la alt punct de întâlnire???

gi-jane2 a scris:

Nimic dacă nu aveți în contract condiția ca va culeg din drum.

Daca aveti corespondenta scrisa înseamnă că s-a acceptat de părți sa va ia din punctul A.
Daca ati acceptat contractul pe baza înțelegerii face parte din contract sa va ia din drum

București 2024
Mulțumesc pentru răspuns. Da am mailurile prin care mi se spune ,negru pe alb,că voi fi luată din punctul cerut. Eu mă întreb dacă este normal să-și fi schimbat traseul și să nu mă anunte. Dacă mă trezeam cu o zi, doua înainte de plecare și descopeream că nu mai vin unde au zis ,ci la 150 km de punctul de întâlnire stabilit?? Mi se pare o lipsă de profesionalism sa nu îți anunți clienții de orice modificare adusa contractului.

O zi frumoasa

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti corespondenta scrisa înseamnă că s-a acceptat de părți sa va ia din punctul A.
Daca ati acceptat contractul pe baza înțelegerii face parte din contract sa va ia din drum

București 2024

~ final discuție ~