avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare bani prenatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare bani prenatal

Am un SRL cu un singur angajat. Am intrat in concediu pre si postnatal in sept, oct, nov, dec si 4 zile din ianuarie. Tocmai am verificat cererile de recuperare a banilor pe pre/post natal pe site-ul CASMB si sunt trecute doar 3 luni. O fi uitat contabila sa faca cerere si pt celelalte 2 luni? Sau se actualizeaza mai greu. In cazul in care firma de contabilitate nu a facut cerere, ii pot trage la raspundere? E vorba de aprox 18.000 lei pe decembrie si ianuarie. Ii mai pot recupera cumva?
Cel mai recent răspuns: Aura777 , utilizator 14:40, 19 Iunie 2024
Daca sunt depuse ar fi trebuit sa apara pe CASMB deja. Solicitati contabilei cererile de confirmare a depunerii medicalelor.

Multumesc. I-am cerut si prin email, oficial, si fata in data si nu imi raspunde. In fata mi-a zis ca le-a depus, dar nu are internet sa imi dea nr de inregistrare ( am si inregistrat-o), desi in timp ce vorbeam, imi trimiteau facturi pt servicii si sediu social.

Deci, cel mai probabil, a uitat sa depuna pe ultimele 2 luni. Ce as purea face acum ? Este vorba de 18.000 lei pierduti.

ARGUS AUDIT SRL a scris:

Daca sunt depuse ar fi trebuit sa apara pe CASMB deja. Solicitati contabilei cererile de confirmare a depunerii medicalelor.

~ final discuție ~