avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pariuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pariuri

De foarte multi ani platesc pensie alimentara si nu am intaziat niciodata. De ceva timp mai joc la pariuri si castig cam la 2-3 luni. In hotărâre scrie ca trebuie sa platesc 25 procente din venittul net lunar.
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2024
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este venit cu caracter de continuitate, teoretic nu plati pensie din ei, mai ales daca platiti din salariu.
Da. Platesc din salariu inclusiv bunurile de masa si de vacanta. Dar la pariuri castig cand vrea Domnul.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu este venit cu caracter de continuitate, teoretic nu plati pensie din ei, mai ales daca platiti din salariu.

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se includ nici bunurile de masa, nici voucherele de vacanta.
2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde ce anume scrie in hotarare, de ce jucati la jocuri de noroc, cat de des da Domnul sa castigati etc.
Sunt persoane care joaca matematic pentru castiguri mai mici dar sigure, sunt persoane care se intretin din asta, sunt persoane care se bazeaza pe aceste castiguri, asa cum sunt persoane care joaca de 3 ori pe an, nedand importanta acelor venituri.
In functie de situatia dv. concreta, aceste venituri pot sau nu fi luate in calcul.
Aveti in vedere faptul ca veniturile nu mai trebuie sa respecte conditia de continuitate pentru a fi baza de calcul a pensiei de intretinere. Dividendele, profitul din investitii pe bursa sau alte tipuri de castiguri pot constitui baza acestor pensii. Copilul nu trebuie hranit doar daca parintele are venituri continue sau cu caracter continuu, el poate primi o suma in cont din care sa manance cat poate, chiar daca acea suma provine din venituri temporare ale parintelui.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bun. Și cum afla că am câștigat ? La ANAF apar doar cu venituri din salariu și șomaj. Daca câștig la loto marele premiu trebuie împărțit cu ea ? Nu cred
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2024
Manuela Rășină, administrator